Новини
Можливості освітлення у процесі створення інтер'єру

Можливості освітлення у процесі створення інтер'єру

Зміст:

    За весь час існування на ринку світлотехніки наш інтернет-магазин цілком змінив розуміння про світло. Ми подивилися з іншого боку на його місце в організації комфортного сучасного житла. У руках досвідчених фахівців дизайнерського ремесла будь-який освітлювальний пристрій стає могутнім знаряддям, здатним розгорнути в казку, навіть найсумніший дизайн.

    Потенціал сучасних освітлювальних конструкцій настільки великий, що доведеться остаточно розпрощатися з класичними світильниками та люстрами, глухо зафіксованими посередині стелі. Основний тренд на сьогоднішній день - рухливість та різноманітність, поєднання відбитого та розсіяного світла з яскравими світловими акцентами, створеними райдужними пучками спрямованого світлового потоку.

    Спеціально для цього було створено колекцію сучасних стильних та функціональних приладів для освітлення.

    Світильники, що застосовуються у світловому оформленні, цікаво обігруються декоративним підсвічуванням по периметру приміщення. Інтегровані Led лампи створюють справжні витвори мистецтва за допомогою гри світла та тіні, особливо якщо їх правильно поєднувати з іншими елементами світлотехніки. Прямі промені потрібно спрямовувати на найбільш примітні компоненти інтер'єру: полотна, стелажі, елегантні журнальні столики.

    Консультантам нашого магазину відомо безліч методів візуально розширити межі простору, використовуючи освітлення. Для невеликих кімнат необхідно застосувати люстри або бра, які максимально освітлюватимуть стіни. Таким чином вдасться візуально збільшити площу кімнати, дати їй більше світла і свободи. Для більших приміщень краще вибрати прилади прямого освітлення.

    Розмір будівлі можна виправити використовуючи різну яскравість світла. У цьому вам допоможуть світлодіодні світильники, оснащені вбудованим димером з пультом керування.

    Інші новини

    Опубліковано 21.06.2022
    Про магазин
    Крамниця світла «LINEF» допоможе визначитися з вибором оптимального світильника, який, крім основної функції, допоможе заощадити на електроенергії.
    Опубліковано 21.06.2022
    Асортимент приладів для освітлення
    У нас ви зможете знайти чудові традиційні модифікації, ефектні кришталеві, витончені флористичні, елегантні світлодіодні та неординарні декоративні вироби.